Αγορά-παράδοση προϊόντων

ΑΓΟΡΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τιμολόγηση

Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των πωλούμενων προϊόντων στον Διαδικτυακό Τόπο της Εταιρείας είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται αφού προστεθούν στη λιανική τιμή κάθε προϊόντος τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής ή πρόσθετες επιβαρύνσεις (εφόσον αυτά υφίστανται), για το ύψος των οποίων θα ενημερώνονται οι Πελάτες μας πριν από την υποβολή της παραγγελίας τους. Η τιμή που χρεώνεται στον Πελάτη είναι η ισχύουσα κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Η Εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα, κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, να επιλέξετε τον τύπο του παραστατικού το οποίο επιθυμείτε να εκδοθεί, απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο, συμπληρώνοντας το σχετικό πεδίο του Διαδικτυακού μας Τόπου. Η συναλλαγή θα θεωρείται ολοκληρωθείς  μόνο μετά την αποστολή γραπτής ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης από την Εταιρεία. Σημειώνεται ότι η Εταιρεία δύναται να υπαναχωρήσει και να μην εκπληρώσει μία παραγγελία, αναιτιολόγητος, ενώ στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το τίμημα που τυχόν έχει ήδη εισπραχθεί.

Αγορά  προϊόντων

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

Online παραγγελία από το Web site μας.

Στα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να βρείτε προϊόντα οικιακού εξοπλισμού.

Το oikiaonline κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας, σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2130436307 ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο email το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Όταν η παραγγελίας σας θα είναι έτοιμη για να τη παραλάβετε από το κέντρο logistic μας (εφόσον έχετε επιλέξει το τρόπο αποστολής παραλαβή από τις αποθήκες μας) ή θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικός μαζί σας ή θα σας αποστείλουμε ένα email που θα λέει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή: Το παρόν επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία έχει παραληφθεί επιτυχώς και τα προϊόντα σας περιμένουν. Η πληρωμή θα πρέπει να γίνει κατά την παραγγελία σας.

Στη περίπτωση που στη παραγγελία σας έχει προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο email. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας. Τα περισσότερα εμπορεύματα είναι ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 213.0436.307 εργάσιμες ώρες και ημέρες (09:00 - 17:00 Δευτέρα με Παρασκευή και Σάββατο 10,00-14,00)

Αν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε με έναν από τους παραπάνω τρόπους, μπορείτε να έρθετε από το υποκατάστημα και να μας δώσετε την παραγγελία σας προσωπικά. Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ   302   (17 ΧΙΛ.) ΠΑΛΛΗΝΗ

Παράδοση Προϊόντων

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο Πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του με παράδοση επί πεζοδρομίου. Οι   παραδόσεις έκτος Αθηνών υπολογίζονται έως την αποθήκη της μεταφορικής εταιρίας. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους Πελάτες της Εταιρείας, οι οποίοι θα ενημερώνονται για το ακριβές κόστος της εκάστοτε αποστολής πριν από την υποβολή της τελικής τους παραγγελίας. Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους Πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, η Εταιρεία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Για την παραλαβή της παραγγελίας,  ο πελάτης θα επιδεικνύει επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (όπως δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης). Αν ο πελάτης δεν δύναται να παραλάβει ο ίδιος την παραγγελία του, αλλά επιθυμεί να εξουσιοδοτήσει τρίτο πρόσωπο, τότε οφείλει να αποστέλλει ηλεκτρονικό μήνυμα προς το oikiaonline αναφέροντας τα στοιχεία του προσώπου που θα παραλάβει.

Επισημαίνεται, ότι, καθώς μετά  από την παραλαβή  των προϊόντων, ο κίνδυνος  μεταβαίνει στον πελάτη, οφείλει  να ελέγχει  κατά  την  παραλαβή  τα  προϊόντα  που  παραλαμβάνει, καθώς  με την  υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του. Η παράδοση  πραγματοποιείται στο πεζοδρόμιο ή θα υπάρχει επιπλέον χρέωση. Ο αγοραστής υποχρεούται να ελέγξει τα προϊόντα για ελαττώματα και ελλείψεις κατά την στιγμή της παραλαβής, στον τόπο που έχει οριστεί στη φόρμα παραγγελίας. Εάν δεν δηλωθεί ελάττωμα ή έλλειψη, η παραλαβή θεωρείται ανεπιφύλακτη.Ζημείες που έχει προξενήσει η μεταφορική εταιρεία (χαλασμένη συσκευασία,σπάσιμο εξαρτημάτων,λερωμένα, και αλλά) αποζημιώνεστε από την μεταφορικη.Οι μεταφορικές ελέγχουν σχολαστικά τα είδη προς μεταφορά.
Το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος επιβαρύνει τον πελάτη, για οποιαδήποτε αιτία, από τη στιγμή που έχει παραλάβει.

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

α) Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας.

β) Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

γ) Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών-αδειών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

δ)Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Κόστος  μεταφοράς :

Το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται κατά την λήψη της παραγγελίας, βάση κιλών ή όγκου και προορισμού. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει με την  εταιρεία, προκειμένου να αποσαφηνιστεί το κόστος των μεταφορικών.
Στις περιοχές της χερσαίας και νησιωτικής Ελλάδας, το κόστος της μεταφοράς υπολογίζεται έως τις αποθήκες της μεταφορικής του κάθε νομού.