ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ CATERING TIFFANY NEW HM8058.05 ΧΡΥΣΟ ΧΡΩΜΑ 41.2x49.7x89Υεκ.-1τμχ
ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ CATERING TIFFANY NEW HM8058.05 ΧΡΥΣΟ ΧΡΩΜΑ 41.2x49.7x89Υεκ.-1τμχ

ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ CATERING TIFFANY NEW HM8058.05 ΧΡΥΣΟ ΧΡΩΜΑ 41.2x49.7x89Υεκ.-1τμχ

16,99€
Κατασκευαστής:HM
Κωδικός Προϊόντος: HM8058.05
Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο σε 4-10 ημέρες

Σύντομη περιγραφή

Καρέκλα TIFFANY σε ΧΡΥΣΟ χρώμα. Ιδανική πρόταση για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους (χώροι δεξιώσεων, εταιρείες catering, κλπ.). Η καρέκλα διαθέτει λεπτομέρειες τόσο στις οριζόντιε...
Καρέκλα TIFFANY σε ΧΡΥΣΟ χρώμα. Ιδανική πρόταση για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους (χώροι δεξιώσεων, εταιρείες catering, κλπ.). Η καρέκλα διαθέτει λεπτομέρειες τόσο στις οριζόντιες όσο και στις κάθετες δοκούς της πλάτης, αλλά και στα πόδια. Φυσικά, μια τέτοια καρέκλα είναι και ΣΤΟΙΒΑΖΟΜΕΝΗ πράγμα που την κάνει ιδιαιτέρως πρακτική.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Γενικές διαστάσεις: 41,2x49,7x89Υ εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από 100% πολυπροπυλένιο υψηλής ποιότητας χωρίς προσμίξεις άλλων ανακυκλώσιμων υλικών. Το πολυπροπυλένιο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο βάρος και στο νερό, ενώ έχει μεγάλη αντοχή σε θερμοκρασίες έως και 125 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, η ανθεκτικότητά του δεν περιορίζεται στο βάρος, στο νερό και στην θερμοκρασία αλλά είναι ασυνήθιστα ανθεκτικό σε πολλά χημικά διαλυτικά, οξέα και βάσεις.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Οι καρέκλες πολυπροπυλενίου καθαρίζονται πανεύκολα με ένα βρεγμένο πανί. Εάν μάλιστα βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο, μπορούν να καθαριστούν απευθείας με τρεχούμενο νερό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η καρέκλα πολυπροπυλενίου TIFFANY έχει μόνο πλεονεκτήματα και είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματικούς χώρους. Ειδικότερα, το σχετικά βολικό μέγεθός της αλλά και η ανθεκτικότητα της, την καθιστούν την καλύτερη επιλογή για αίθουσες δεξιώσεων ή για εταιρίες catering, χάρη στην μεγάλη ευκολία στην στοίβαξή της σε μεγάλους αριθμούς. Ένα επιπλέον σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι διαθέτει προστασία UV για την μέγιστη δυνατή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Το σημαντικότερο, όμως, με το πολυπροπυλένιο, είναι ότι είναι φιλικό προς το περιβάλλον γιατί είναι ανακυκλώσιμο!

** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.